Víz előkezelés, vízkezelése, hőcserélők tisztítása

OPTILUBE Kft. - vízekezlési szakértő

Víz előkezelés, vízkezelése, hőcserélők tisztítása | OPTILUBE Kft. - vízekezlési szakértő

Tisztelt Látogató,

Üdvözöljük weboldalunkon! Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk cégünket.
A fóti székhelyű OPTILUBE Kft. 2014-ben alakult, sok éves karbantartási- és vízkezelési piacon eltöltött üzletkötői munka szakmai ismereteire és tapasztalataira alapozva.

A két megbízható és nagymúltú vegyianyag beszállítónk, az amerikai ZEP és az olasz KEMIND termékeivel minden létező kihívásnak meg tudunk felelni.
Napjainkban az ipari vizekkel kapcsolatos elvárások és törvényi szabályozások egyre inkább szigorodnak, aminek csak a kegkorszerűbb vízkezelési technológiákkal és szakmai tudással lehet megfelelni. Az energia megtakarítás, a berendezések maximális hatékonyságának megőrzése, az üzembiztonság, a technológiák optimalizálása, a költségek racionalizálása, valamint a környezetvédelmi- és munkaegészségügyi előírásoknak való megfelelés mind-mind elsőszámú szempont.
Egyetemi professzor és nemzetközileg is elismert vegyészmérnök kollégáink a legkorszerűbb, legelőrehaladottabb- és leghatékonyabb vízkezelési tudásanyaggal vérteztek fel minket, így képzett és szakmájuknak elkötelezett kollégáink mindenféle problémára a legmegfelelőbb megoldást tudják Önnek kínálni.

Ne higgyen azoknak, akik azt mondják, hogy egy gőzkazán vagy egy párologtató kondenzátor rendszeres savazása teljesen normális és elfogadott dolog! A vízkezelés feladata a víz egyensúlyi állapotának megtartása, illetve ha szükséges, visszaállítása. Egy jól kezelt rendszer teljesen lerakódás mentes lesz az év minden szakában, hosszú éveken át.

AZ ÁLTALUNK KEZELT RENDSZEREK ESETÉN ERRE TELJES FELELŐSÉGGEL GARANCIÁT IS VÁLLALUNK! PRÓBÁLJON KI MINKET ÉS TAPASZTALJA MEG A MINŐSÉGBELI KÜLÖNBSÉGET!   

Bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére.


In case of question

-- Ipari vízkezelés --

Do not hesitate to contact us!
Our colleagues are at your disposal


Reklám Rendelő Kft. által készített weboldal
honlapkészítés - weboldal készítés - grafika - programozás